Retro-X


Karasjok Motorklubb har en god del retrokjørere og denne gangen skal det arrangeres Kara-X retro på crossbanen i Karasjok. Crossbanen i Karasjok er like publikumsvennlig som stadioncrossbanen og derfor vil vi garantere dere et kjempe fint arrangement for både kjørere og publikum.
Kara-X retro vil ha både nye kjørere og kjørere som var på topp i 90 tallet. Retromaskinene og retrostilen vil skape et miljø slik at vi ramler tilbake til 90 tallet for en dag. Hvis du vil så kan du gjerne finne frem dressen fra 80-90 tallet men selv uten retrostil så garantere vi dere et kjempe fint arrangement.

Røverheat
Røverheat har vært tradisjon i alle år, og vi tar tradisjonen med inn i Kara-X retro. Denne tradisjonen som skaper ekstra spenning i løpet, for i røverheatet kan alt skje. I røverheat vil vi se de beste førerne fra de forskjellige klassene under Kara-X retro. Røverheat avgjør hvem som blir årets stadionmester.

Vandrepokal
Vandrepokal er pokalen som alle vil ha med seg hjem, men for å vinne den til odel og eie så må man få 3 napp. Pokalen er unik fordi navnet til vinneren blir gravert i den med årstallet når dem har vunnet den, før den vandrer videre til neste vinner. Vandrepokalen vil også ha en egen pengepremie som alle vil være på jakt etter, hvert år så vil premien økes med kr 5.000