Stadioncross Kara-X

Den tradisjonsrike stadioncrossen i Karasjok på påskeaften er blitt arrangert siden 1985 og blir kalt for Kara-X i dag. Kara-X er kjent med sin intens korte bane med spektakulære hopp. I Kara X vil du møte på gode kjørere med god stemning og på arenaen vil vi ønske alle våre publikum velkommen. Vi har hatt kjørere både fra Norge, Finland og Sverige, i år håper vi på at det blir enda større enn det har vært tidligere. La oss vokse sammen og bli med på vår 40 års feiring.

Røverheat
Røverheat er blitt en tradisjon som skaper ekstra spenning i løpet, for i røverheatet kan alt skje. I røverheat vil vi se de beste førerne fra de forskjellige klassene under Kara X . Røverheat avgjør hvem som blir årets stadionmester, men i år vil vi ta tilbake vandrepokalen som har vært borte i noen år.

Vandrepokal
Vandrepokal er pokalen som alle vil ha med seg hjem, men for å vinne den så må man ha vunnet røverheatet 3 år på rad. Pokalen er unik fordi navnet til vinneren blir gravert i den med årstallet når dem har vunnet den, før den vandrer videre til neste vinner. Vandrepokalen vil også ha en egen pengepremie som alle vil være på jakt etter.